Over mijn manier van werken

Van het opzetten van een gedegen sales proces, het maken van een alles omvattende content planning tot aan een rotsvaste coördinatie van jouw event ben ik je vrouw.

1

Kennismaken

Mocht je het formulier hebben ingevuld of wellicht ben je van het bellen, graag plan ik een moment in voor een kennismakingsgesprek. Gewoon lekker telefonisch! Jij kunt me alles vragen en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jou! Ik vind het belangrijk dat we beiden een klik voelen.

2

Intake

Indien we tijdens het telefonische kennismakingsgesprek beslissen dat we mogelijkheden zien om samen te werken plan ik graag een digitale intake in. Het is toch altijd fijn om elkaar even gezien te hebben zodat we er beide ook 'een gezicht' bij hebben. Tijdens deze intake gaan we dieper in op jouw wensen, waar liggen jouw behoeften en hoe zie jij de samenwerking voor je? Welke taken wil je uitbreiden, overdragen of professionaleren? Tevens bespreken we je budget.

3

Offerte

Aan de hand van onze intake maak ik een passend voorstel voor jou. Hierin verwerk ik wat wij hebben besproken, de prijs en uiteraard de voorwaarden die we met elkaar hebben afgesproken. Dit kan een prijs per uur zijn, een projectprijs of misschien wil je wel een strippenkaart aan uren.

4

Kick-off

Zodra de offerte akkoord is gaan we van start. Natuurlijk heb ik heel wat informatie van je nodig, dus ik zal je een lijst mailen met wat ik nodig heb. Zo kan ik me goed inlezen, kan ik alles goed instellen. Hoe completer alle informatie, hoe beter natuurlijk.

Samen een team

Alles aangeleverd en zodra ik alles goed heb ingesteld en verwerkt gaan we knallen. In het begin zullen we nog regelmatig contact hebben omdat we samen een team gaan vormen natuurlijk. Zodra we beide onze weg hebben gevonden gaan we vaste afspraken maken om even bij te kletsen. Structuur is key! En natuurlijk gaan we af en toe even koffie drinken.

Samenwerken met Jeanine is gewoon ontzettend fijn. Ze begrijpt bedrijfsvoering en ze is actief in het opperen van ideeën en oplossingen.

Kennismaken?

Laten we in contact komen!
Contact opnemen