Diensten

Jouw specialist op het gebied van bedrijfsprofessionalisatie

Voor het opzetten van een efficiënt en effectief salesproces,het bedenken van een alles omvattende content planning tot aan een rotsvastecoördinatie van jouw event ben ik je vrouw.

Business en sales support

Ondersteuning sales
Roosters en planningen maken
Verwerken aanvragen en offertes

Business en sales support

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan ondersteunen in het opzetten van een efficient salesproces, agendabeheer of het maken van roosters (ik ben dol op puzzelen). Of wil je juist ondersteuning in het oppakken van nieuwe aanvragen die binnenkomen, het maken van offertes of andere administratieve taken? Dit is enkel een kleine greep uit de mogelijkheden waarin ik jou kan ondersteunen en ontlasten. Ik ga graag voor je aan de slag.

Sprekers en dagvoorzitters

Boekingen voor evenementen en congressen
Advies in programmering
Administratie- en agendabeheer sprekers

Adviseur in sprekers en dagvoorzitters voor jouw event.

Vanuit mijn bedrijf Het Sprekersbureau adviseer ik graag in inspirerende sprekers, dagvoorzitters en presentatoren voor tal van bijeenkomsten en congressen. Na een eerste intake waarin ik benieuwd ben naar wat je aan het organiseren bent, wie je doelgroep is en welke thema's jullie willen uitlichten, maak ik een vrijblijvend voorstel met passende experts.

Neem alvast een kijkje op de website: www.hetsprekersbureau.nl

Social media en content creatie

Social media beheer
Schrijven van blogs
Content creatie

Specialist in social media en content creatie

Social media is niet iets wat je er even bij doet! Het vergt aandacht en tijd om dit in te zetten als verlengstuk van je bedrijf. Ik neem je dit graag uit handen. Zo denk ik mee over welke content jouw volgers aanspreekt of kan ik een complete content planning maken.  Desgewenst neem ik de socials over zodat jij je kunt focussen op de taken die jij leuk vindt.

Tevens kan ik ondersteunen in een stukje content creatie. Denk aan reels, inspirerende captions en content voor stories.

Evenementen organisatie

Event coordinatie
Ondersteuning intake- en sales traject
Organisatie bedrijfsfeest

Jouw partner in evenementen organisatie

Ik ben jouw partner als het gaat om het organiseren van een geweldig bedrijfsfeest, een inspirerend congres of misschien wel een teambuildingsdag. Door mijn jarenlange ervaring sta ik jullie graag bij, ondersteun ik waar nodig, of neem ik geheel over waar gewenst.  

Heb jij een evenementenlocatie, of ben jij een bedrijf in de evenementenbranch. Ik kan tevens ondersteunen in administratieve processen of meedenken over hoe processen efficienter kunnen worden ingericht.

Diensten van Jeanine Boerendans uitgelicht

Over mijn werkwijze

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen? Laten we dan van start gaan.

Kennismaken?

Let's connect!
Contact opnemen