Aangenaam, dit ben ik

Jeanine, zzp-er en tevens content creator onder de naam B-zonder. Waar deze naam vandaan komt, wie ik ben, lees het hieronder.

B-zonder zijn, mijn reis van moederschap naar ondernemerschap

Ik ben Jeanine Boerendans, een moeder en ondernemer met een passie voor het verbinden van mijn persoonlijke leven met mijn professionele ambities. Mijn achtergrond ligt in de evenementen- en entertainmentbranche, waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan. Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen weg te gaan door B-zonder op te richten.

B-zonder is meer dan alleen een bedrijf voor mij; het is een afspiegeling van mijn levensreis en de bijzondere verhalen die mijn familie vormgeven. De naam 'B-zonder' is geïnspireerd door de blog die ik al jaren schrijf, een verhaal over het leven met mijn gezin en vooral mijn oudste zoon Joas, die het downsyndroom heeft. Zijn aanwezigheid heeft ons leven op een bijzondere manier verrijkt, en dat wilde ik weerspiegelen in de naam van mijn onderneming.

In mijn professionele leven sta ik bekend om mijn expertise en diepgaande kennis van de evenementen- en entertainmentsector. Mijn overstap van een carrière in loondienst naar ondernemerschap markeert mijn vastberadenheid, creativiteit, en wens om mijn persoonlijke waarden met mijn professionele vaardigheden te vermengen. Met B-zonder streef ik ernaar een unieke benadering van evenementenplanning en entertainment te bieden, met een persoonlijke touch en een focus op inclusiviteit.

Mijn verhaal is er een van moed, liefde en het vieren van individualiteit. B-zonder belichaamt niet alleen wat ik professioneel te bieden heb, maar ook mijn persoonlijke missie om een positieve impact te maken. Het leert me hoe persoonlijke uitdagingen en overwinningen kunnen leiden tot professionele vervulling en succes.

Foto van Joas in grote stoel. Over het Instagram profiel. Eerlijk verhaal over downsyndroom.

Moeder van Joas 9, Jens 8, Juup 5, Jilou 2

Verder ben ik dus trotse moeder van vier prachtige kinderen: Joas van 9 (downsyndroom), Jens van 8, Juup van 5 en Jilou van 2 jaar. Mijn echtgenoot Wilfred en ik vormen samen een hecht en dynamisch team. Wilfred is een helikopterpiloot die voor zijn werk regelmatig in Afrika te vinden is. Met een werkrooster van 4 weken op en 4 weken af, is ons gezinsleven allesbehalve alledaags. Het brengt zijn uitdagingen met zich mee, maar zorgt ook voor veel gezelligheid en unieke momenten die we koesteren.

Ons gezinsleven delen we met de buitenwereld via onze Instagram-pagina @bzzonder, waar we een inkijkje geven in onze dagelijkse avonturen. Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat onze verhalen resoneren met veel mensen; onze volgersaantallen zijn flink gegroeid. Deze groei heeft de deur geopend naar samenwerkingen met leuke merken, iets wat ik als een spannende nieuwe ontwikkeling in ons leven beschouw.

Via mijn Instagram-pagina hoop ik anderen te inspireren. Ik wil laten zien dat het moederschap een prachtige reis is, gevuld met zowel momenten van pure vreugde als tijden van uitdaging en reflectie. Mijn doel is om een realistisch beeld te schetsen van het gezinsleven, waarbij ik de schoonheid van eerlijkheid en puurheid vooropstel. Geen onderwerp is te moeilijk of taboe; ik wind er geen doekjes om. Laten we elkaar inspireren om de beste versie van onszelf te zijn, door zowel de mooie als de uitdagende momenten van het moederschap en het leven te delen.

Kennismaken?

Laten we in contact komen!
Contact opnemen